Новини кафедри

Розширене засідання робочої групи

16 лютого на кафедрі ДВЗ, У та ТЕ в форматі Zoom-конференції відбулося розширене засідання робочої групи ОП Двигуни внутрішнього згоряння другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Учасники зустрічі обговорювали оновлення змісту ОПП ДВЗ, розвиток зв’язків кафедри ДВЗ, У та ТЕ із промисловістю, шляхи популяризації спеціальності 142 Енергетичне машинобудування.

Окрім викладачів кафедри, на зустрічі були присутні: від роботодавців Кашуба М. В. – начальник Миколаївської районної військової адміністрації, директор ТОВ «МОТОР-ПЛЮС» Шабалін Ю. В., директор ТОВ «СІ-ДЖОБ МИКОЛАЇВ» Жеребецький А. В., засновник ТОВ «Український радіаторний завод „КРОНІД“» Швець С. М., директор СТО «ГБО Сервіс 155» Шкраб С. І., директор ТОВ «МАГ ПАРТС» Тарченко М. В.; від здобувачів освіти взяли участь Сергій Кривий (гр. 5221м) і Сергій Безушко (гр. 5222м); від випускників – Сергій Пігур (2020), Дмитро Марцин (2005), Дмитро Петрик (2005).

Висловлені пропозиції і зауваження до ОП гарант та члени робочої групи ОПП в обов’язковому порядку імплементують у навчальний процес при підготовці здобувачів за освітньою програмою Двигуни внутрішнього згоряння другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Дирекція МННІ і колектив кафедри ДВЗ, У та ТЕ щиро вдячні стейкхолдерам за плідну роботу під час розширеного засідання й готовність надавати допомогу в підготовці фахівців для галузі.
Made on
Tilda