Новини кафедри

Розширене засідання робочої групи

21 грудня на кафедрі ДВЗ, У та ТЕ в форматі Zoom-конференції відбулося розширене засідання робочої групи ОП Двигуни внутрішнього згоряння другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Учасники зустрічі обговорювали оновлення змісту ОПП ДВЗ, розвиток зв’язків кафедри ДВЗ, У та ТЕ із промисловістю, шляхи популяризації спеціальності 142 Енергетичне машинобудування.

Окрім викладачів кафедри, на зустрічі були присутні: від роботодавців Максим Кашуба – начальник Миколаївської районної військової адміністрації, Володимир Антоненко – головний конструктор ПАТ «Бериславський машинобудівний завод», Андрій Жеребецький – директор ТОВ «СІ-ДЖОБ МИКОЛАЇВ», Юрій Шабалін – директор ТОВ «МОТОР-ПЛЮС», Сергій Долгошея – директор ТОВ «УРЗ „КРОНІД“», Микола Возбранний – директор ТОВ «Агроторгова компанія»; а від здобувачів освіти взяли участь Антон Мілінг (гр. 5221м), Дмитро Чалий і Леон Мелконян (гр. 6221м); від випускників – Сергій Пігур (2020), Олександр Нікулін (2017), Дмитро Петрик (2005).

Висловлені пропозиції і зауваження до ОП гарант та члени робочої групи ОПП в обов’язковому порядку імплементують у навчальний процес при підготовці здобувачів за освітньою програмою Двигуни внутрішнього згоряння другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Дирекція МННІ і колектив кафедри ДВЗ, У та ТЕ щиро вдячні стейкхолдерам за плідну роботу під час розширеного засідання й готовність надавати допомогу в підготовці фахівців для галузі.
Made on
Tilda